el-installationer

Erfaren el-installatør og elektriker

Vi lever i en tid, som stiller større og større krav til teknikken i privatboligen og hos virksomhederne. Nye intelligente og effektive elinstallationer, gør det muligt at udnytte de mange muligheder som nyere teknologi har åbnet op for, som udover at gør vores hverdag nemmere, også sørger for et lavere elforbrug.

Hos Mertz Electric kan vi hjælpe dig med rådgivning og installationsløsninger, så dit hjem eller virksomhed har den nyeste teknik samt den rette belysning.

ELTAVLE

El-tavlen, også kaldet gruppetavlen, kan installeres færdigmonteret som en standard-tavle, eller som en mere avanceret intelligent tavle, hvor forskellige styringskomponenter, såsom lysdæmpning kan justeres.

STIKUDTAG

Fremtidens stikudtag og afbrydere indebærer hurtig og nem tilslutning af dine el-apparater, samt mulighed for korrespondanceafbrydere. De klassiske stikudtag fås i dag med mulighed for USB-tilslutning, så du nemt kan oplade din smartphone mm.

AFBRYDERE

Afbrydere er en fællesbetegnelse for tænd/slukke funktionerne i din husstand eller virksomhed. Afbrydere fås i forskellige udgaver til ethvert behov. Den klassiske 1-polet afbryder bruges til at tænde/slukke et enkelt udtag, men har du ønske om at kunne tænde/slukke for samme loftslampe fra forskellige steder i boligen, kan en korrespondance-afbryder klare opgaven.

FEJLFINDING

Føler du at elforbruget er højere end det burde? Måske er der overspænding i huset fra tidligere skader? Har du et apparat som bruger for megen strøm? Eller virker stikkontakterne ikke som de burde? Uanset dit problem står IT-EL Teknik til rådighed, og kan hurtigt finde og udbedre fejl i dine elinstallationer.

LYSDÆMPNING

Vi skal ikke mange år tilbage i tiden, hvor halogenpærerne var den mest optimale og udbredte pære i forhold til lysdæmpning. Men i dag kan man sagtens få energivenligt LED-belysning med lysdæmpning. Vi er endda kommet så langt teknologisk at lysdæmpning kan indstilles automatisk via tidsindstilling, eller lysfølsomme sensorer som indstiller belysningen efter dagslyset. Alt dette kan du læse mere om på siden omkring intelligente boliginstallationer.

BELYSNING

De gamle glødepærer er blevet et levn fra fortiden, og i dag installeres der oftest nyt LED-belysning både i privat husstande, virksomheder og offentlige institutioner. Selvom indkøbsprisen er en smule højere ved LED-belysning, er fortjenesten heldigvis større og holdbarheden meget længere.

sikkerhed & garanti

KVALITETSSIKRING AF EL-ARBEJDE

Vi har mange års erfaring, og du vil blive mødt af garvede elektrikere med øje for kvalitet og sikkerhed. Og som altid er vores arbejde kvalitetssikret.

Vi kvalitetstester altid vores installationer med øje for sikkerhed. Sov trygt, velvidende at du har de nyeste og mest økonomiske komponenter i dine el-installationer.

Skulle uheldet ske at vores elektrikere har installeret en defekt enhed, vil vi naturligvis komme og rette fejlen med det samme, da du naturligvis får garanti på vores arbejde. Og vi vil kun have glade kunder!

Uanset om du skal have nyt eller renoveret, så står vi til rådighed med en lang række certificeringer og specialkompetencer.