NETVÆRK

NETVÆRK

Vi er eksperter inden for installation af såvel tele- som datainstallationer.

Hos Mertz Electric har vi flere års erfaring med installations-teknikker inden for både kobber samt fiber installationer, og servicerer i dag større datanet. Vi kan hjælpe dig med alle former for bredbånds installationer uanset om der er tale om fiberforbindelse fra dit el-selskab, traditionel forbindelse via telenettet eller via din antenneleverandør. 

Vi er godkendte som udleverings sted for NEF fondens bredbånds installationer. Så bor du inden for NEF fondens forsynings område kan du få udleveret materialer som fiber, rør osv..

 

NETVÆRK

FIBERNET

Vi sørger ikke for nedgravningen af dit fibernet (dette gør din udbyder), men vil trække kabler fra installationsbokse og videre ud i virksomheden eller hjemmet.  Mange store virksomheder er afhængig af et stabilt netværk.

Vi hos ITEL Teknik kan trække fiber- og kobbertrådskablerne rundt i boligen, forbinde dem til serverrummet/boksen som vi også installerer. Opsætningen af netværket må husets it-supporter klare, men vi garanterer at kunne skabe netværksforbindelse overalt i virksomheden, uden tab af forbindelse.

Vi er stolte af kunne netværksteste forbindelsen, og yde professionel vejledning i fremtidigt brug.

NETVÆRK

OPSÆTNING AF TRÅDLØST NETVÆRK

Skulle hjemmet eller virksomheden have rum eller afdelinger, hvor det nærmest er umuligt at trække netværkskabler, vil vi foreslå et trådløst netværkssystem også kaldet Wi-Fi.

Vi installerer de meget diskrete routere hvor behovet opstår, og kan samtidigt forlænge signalet helt ud i haven eller parkeringspladsen hvis ønsket. Alt er muligt i dag, og vi er specialister i korrekt installation og netværkstest.

Ring til os og hør om løsninger til netop dit behov.